Välkommen till Cyberliv

stig1.jpgMånga har säkert en blogg för att kunna skriva om, av, och för sig själva men även till andra. Det har jag också. 

Däremot vill jag blanda både det som är personligt med det som händer och sker utanför mig och mitt liv. Några av dessa saker är  politik och media. Även saker som jag tycker är orättvisa vill jag skriva om. 

Människor har tyvärr så många fördomar mot allt vad handikapp heter. Jag är handikappad, men anser att jag ändå ska ha samma rätt som alla andra att få leva ett "vanligt" och drägligt liv jag också.

Jag engagerar mig mycket, ofta och gärna mot den massiva trångsynthet jag möter i stort sett dagligen. Jag provocerar därför lika gärna, när jag märker att vissa människor jag möter behöver få sig en liten "läxa" :)     

Jag hoppas att du som läser min blogg kommer att få en positiv upplevelse på mer än ett sätt och kom gärna ihåg det här: 
Jag är alltid öppen för kommentarer och andras åsikter!


Eftersom jag engagerar mig i så mycket kommer jag att lägga länkar även här på första sidan.Det är länkar som engagerar mig.Saker jag tycker är viktigt att få dela med mig av till er som läser min blogg.


Med positiva hälsningar,
Stig

 
Warning: Unknown: open(/var/lib/php5/sess_jfkctmkglrs6ino50j4tfmbh76, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0